רכיבים
- לבסיס הטארט:
- 1 כוס אגוזי פקאן
- 1/2 כוס אגוזי מלך
- 1/2 כוס אגוזים ברזילאים
- 1/2 כוס אגוזי קשיו
- 1 כוס תמרים מגולענים
- קמצוץ מלח
- למילוי השוקולד:
- 1/2 כוס אגוזי קשיו
- 1 כוס תמרים מגולענים
- 3 כפות גדושות אבקת קקאו
- 3 כפות חמאת שקדים
- 1 כוס חלב שקדים
אופן הכנת טארט שוקולד:
רגע לפני :קינוח חלומי ויפהפה לשבת שמכינים בקלות, והכי חשוב? הוא פרווה לחלוטין: מתכון לטארט שוקולד על בסיס אגוזים. מתכון מוצלח במיוחד למי שנתקע בלי קינוח רגע לפני שבת.
ציוד נדרש: תבנית טארט מאורכת מתפרקת עם שוליים גליים.
• מחממים את התנור ל-210 מעלות.
• מוסיפים למעבד מזון את מרכיבי בסיס הטארט ומעט מלח, חוץ מהתמרים וטוחנים גס.
• מוסיפים את התמרים למעבד המזון ומעבדים עד לקבלת עיסה אחידה ודביקה.
• מעבירים את התערובת הדביקה לתבנית הטארט, מרטיבים מעט את הידיים ומרפדים את התבנית היטב בשכבה אחידה.
• אופים במשך 10-15 דקות עד שהבסיס משחים. מעבירים למקרר לצינון.
• במקביל, מכינים את המילוי: מעבדים במעבד מזון את כל מרכיבי המילוי, ומוסיפים בהדרגה את חלב השקדים עד לקבלת קרם חלק.
• יוצקים את המילוי על הבסיס, מחליקים מעל עם מרית ליישור ומעבירים למקרר למשך 3 שעות לפחות ועד לילה שלם עד שהטארט מתייצב היטב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!