קדרת שוקי עוף עם רימונים, בצלים ותפוחים בזיגוג בלסמי
שף-קונדיטור אורן גירון עם מנה יפהפייה של נתחי עוף עטופים ברוטב סמיך ועשיר של רימונים, שום, חומץ בלסמי ותימין עם בצלים סגולים ולבנים מקורמלים בדבש ולימון.
צלעות כבש צרובות במחבת עם וויסקי
מעדן אלגנטי שאף אחד לא ינחש כמה מעט עבדתם עליו. עם זאת, חשוב לזכור שכל צלע מכילה כמות לא גדולה של בשר ולכן יש להיות נדיבים בהגשתן.
קורנביף במרינדה
השפית מורן פינטו עם מדריך וידאו להכנת המנה הכי אמריקאית שיש עם טאצ' ישראלי. השרייה טובה במרינדה, אפייה ארוכה והתוצאה מרשימה וטעימה מאוד.
צלי בקר רך בחרדל ורוזמרין
זה מתכון לבשר שאתם עומדים להכין שוב ושוב כי כמה שהוא מוצלח כך הוא פשוט להכנה: עוטפים את נתח הבקר בחרדל, שום, רוזמרין ויין אדום ושולחים לתנור ל2-3 שעות. זה הכל.
עלי כרוב במילוי בשר
מנה מעט שונה ממנות החג המסורתיות, שמושלם להגיש בין הדגים לבשר בסעודת ראש השנה או כתוספת יפה ומקורית לעיקרית.