זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 ק"ג אסאדו עם עצם, חתוך לקוביות
- 2 בצלים גדולים, חתוכים לחצי ופרוסים דק
- 1/2 כוס שמן
- 6 בטטות, קלופות וחתוכות לקוביות גדולות
- 3 שיני שום
- 4 כפות סילאן
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כפית כמון
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
שימו לב: זמן העבודה עומד על 30 דקות, אך הבישול לוקח 3 שעות
1. בסיר סוטאז רחב, מחממים את השמן, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה.
2. מוסיפים את השום ואת קוביות האסאדו ומטגנים אותן במשך 3 דקות מכל צד.
3. יוצקים על הכל 3 כוסות מים רותחים, מתבלים בפפריקה, כמון, מלח, פלפל שחור וסילאן. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 3 שעות על אש בינונית-נמוכה.
4. לאחר שעתיים וחצי של בישול, מוסיפים את קוביות הבטטה וממשיכים בבישול, עד שהבטטות רכות, הרוטב מסמיך והתבשיל מקבל גוון ענברי שחום ושזוף.