זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- נתח חזה בקר / כל נתח שתבחרו במשקל 2 ק"ג, חתוך לפרוסות
- 1 בצל גדול, חתוך לפרוסות
- 7 שיני שום, חתוכות לפרוסות
- 3/4 כוס סוכר חום
- 1/2 כוס קטשופ
- 1/2 כוס מיץ לימון
- 1/2 כוס מים
- מעט דבש
אופן ההכנה:
1. מניחים את פרוסות הבצל והשום בתבנית ומעליהן את נתחי הבשר.
2. מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
3. שופכים מעל הבשר את הרוטב.
4. אופים את השר כשהוא מכוסה, בחום של 180 מעלות, במשך 3-4 שעות. לאחר שעתיים הופכים את הבשר לצד השני.