זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 10 נתחי חזה עוף לשניצל, פרוסים דק
- 8 שיני שום, כתושות
- 3 כפות דבש
- 2 כפות סילאן
- 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי, מגורד
- 5 כפות שמן
לסלט:
- 3 גזרים, קלופים ומגורדים
- 10 צנוניות קטנות, פרוסות דק דק
- 1/2 צרור כוסברה, קצוץ דק דק
- 2 שיני שום, קצוצות
- 1/2 סלסלת נבטים סינים
- 2 כפות שמן זית
- 1 לימון, סחוט היטב
- 1 כף רוטב סויה
- 1 כף סוכר חום
אופן ההכנה:
1. מניחים בקערה את חזה העוף עם כל מרכיבי המרינדה, ומשרים למשך 30 דקות.
2. מחממים מחבת פסים וצורבים את העופות במשך 2-4 דקות מכל צד, תלוי בעובי, עד להשחמה יפה.
3. מערבבים את כל הירקות לסלט, מערבבים את הרוטב בכלי נפרד עד שהסוכר נמס, יוצקים על הסלט ומערבבים יחד. מגישים לכל סועד מהעופות והסלט במידה נדיבה.