זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 4 כרעי עוף, מחולקים למשולשים ושוקיים
- 2 פלפלים אדומים
- 2 פלפלים צהובים
- 2 פלפלים ירוקים
- 10 שיני שום, פרוסות דק
- 1 ענף תימין טרי
- מיץ מלימון סחוט היטב
- 5 כפות שמן זית
- 1 כף שטוחה מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. קולים את הפלפלים על אש חיה עד לריכוך. מעבירים את הפלפלים לשקית ונותנים להם 'להזיע' בפנים במשך 15 דקות. מסירים את הקליפה מהפלפלים וחותכים אותם לרצועות.
2. מחממים את השמן בסיר רחב ונמוך ומטגנים קלות את העופות.
3. מוסיפים לסיר את פרוסות השום, הפלפלים, התימין ומיץ הלימון הסחוט ומתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים בסיר מכוסה במשך 40 דקות על אש בינונית, מידי פעם מנערים את הסיר.