לכבוד שבת

קלאסיקה: מתכון לכבד עוף מטוגן בבצל ולימון

מנה שהיא חגיגה לחובבי הכבד: מתכון לכבד עוף מטוגן בבצל ולימון. קלאסיקה משובחת והרמוניה נהדרת של טעמים. מגישים עם מחית תפוחי אדמה כפתיחה למנה לעיקרית (מתכונים לשבת, אוכל)

|
9
| כיכר השבת |
כבד עוף מטוגן בבצל ולימון. קלאסיקה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 400 גרם כבד צלוי
  • 3 בצל סגול
  • 2 בצל לבן
  • 6 ענפי בצל ירוק
  • 1 כרישה
  • מיץ מלימון סחוט טרי
  • 2 כפות דבש
  • 3 כפות שמן
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת כבד עוף מטוגן:

רגע לפני: מנה שהיא חגיגה לחובבי הכבד: מתכון לכבד עוף מטוגן בבצל ולימון. קלאסיקה משובחת והרמוניה נהדרת של טעמים.

• מקלפים ופורסים את כל הבצלים (הלבן, הסגול והירוק) והכרישה לפרוסות דקות.

• מחממים את השמן בסיר רחב, ומטגנים את כל הבצלים תוך כדי ערבוב מתמיד, עד להזהבה.

• מוסיפים את הכבדים ומתבלים בדבש, מיץ הלימון, מלח ופלפל שחור. מערבבים.

• מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. מסירים מהאש.

• מגישים עם מחית תפוחי אדמה כפתיחה למנה לעיקרית.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

9 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
חשוב להדגיש כבד צלוי שנצלה תוך 3 ימים
2
לא יודעים שאסור לבשל או לטגן כבד לפני צליה על האש ממש. גוואלט !!!
למקרה שלא שמתם לב, במרכיבים כתוב -כבד צלוי- הווי אומר שלפני הטיגון והבישול יש להכין כבד צלוי!!!! לפני שמאשימים ומלבינים פנים ומוציאים דיבה , לבדוק!!!
1
לא רשמת שיש לצלות את הכבדים לפני אין לבשל כבדים ללא צלייה בהלכה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מה לא ברור לך?? הבנת הנקרא בסיסית.
כבר במצרכים הדרושים נכתב "כבד צלוי", ותפסיקו להרגיש יותר צדיקים מכל העולם ואשתו.
מכשילים את הרבים. חובה לצלות בתוך שלש יממות מהשחיטה . אם זה אחרי שלשה ימים אפשר לצלות בלבד בלי לבשל אחרי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות