הסתה: דף הפייסבוק של מרזל הוסר

דף הפייסבוק של פעיל הימין ברוך מרזל, שזוכה לעשרות אלפי לייקים, נחסם בשל תלונות על הסתה. מרזל אומר בתגובה כי "זה מעשה לא דמוקרטי וספק חוקי. זו סתימת פיות" (דיגיטל)

|
1
| כיכר השבת |
ברוך מרזל בהפגנת ימין ביפו (צילום: פלאש 90)

השיח ברשתות החברתיות הופך לא אחת למתלהם, בעיקר על רקע מבצע "צוק איתן". כותבים משני צידי המתרס מתלוננים זה נגד זה על הסתה, בניסיון להכריע את היריבים.

אתמול (שני), פעילי ימין רבים שניסו להיכנס לדף הפייסבוק של פעיל הימין, ברוך מרזל, שהוקם לפני חצי שנה וזוכה לעשרות אלפי לייקים, לא הצליחו לעשות זאת. "הדף שביקשת לא זמין" נכתב.

הנהלת פייסבוק, כך מתברר, החליטה להסיר את הדף של מרזל לאור תלונות שהתקבלו על דברי הסתה שמתפרסמים בו.

ברוך מרזל, אמר בתגובה ל"כיכר השבת" כי אותם פעילים זעמו על פרסום האזכרה לרב כהנא: "דפי הפייסבוק שלנו מאוד חזקים ומגיעים למאות אלפי אנשים בכל יום. לפני יומיים פרסמנו תמונה ובה נכתבו פרטים על אזכרתו של הרב כהנא ובגלל זה מספר פעילי שמאל פנו להנהלת פייסבוק ואלו חסמו אותנו".

מרזל קובל על-כך שלדבריו חסימה זו מהווה בעצם סתימת פיות: "היום נפנה להנהלת פייסבוק באמצעות עו"ד איתמר בן גביר ונבהיר להם שזה מעשה לא דמוקרטי וספק חוקי. זו סתימת פיות. השמאל שמדבר כל הזמן על חופש הביטוי - הפכו לאלופי סתימת הפיות".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות