תבשיל שעועית ואורז (צילום: ורד כהן)
סועדים10
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
מצרכים
- בצל קצוץ 1 יחידות
- שיני שום 2 יחידות
- קופסאות שימורים שעועית מבושלת 2 יחידות
- קופסאות עגבניות מרוסקות 2 יחידות
- מלח 1 כף
- פלפל שחור 1 כפית
- תבלין צ'ילי 1 כפית
- סוכר 1 כפית
- פפריקה מתוקה 1 כף
- אורז 1 יחידות
אופן ההכנה
טגנו את הבצל והשום במעט שמן למשך כמה דקות, הוסיפו את התבלינים וערבבו.
הוסיפו את העגבניות והשעועית, ערבבו וכסו במים רותחים ובשלו על אש גבוהה, בינונית, למשך 20 דקות עם מכסה סגור.
הגישו מעל אורז לבן. בתיאבון!