זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- גרידה ומיץ מלימון אחד
- 1 כוס פתיתים בצורת אורז
- ½2 כוסות ציר ירקות
- 1/2 כפית אורגנו
- 1/2 כף חמאה
- 1 כפית נענע טריה, קצוצה דק / פטרוזיליה טריה, קצוצה דק
- מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. מביאים לרתיחה את הפתיתים, הציר, האורגנו וגרידת הלימון.
2. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 13-15 דקות ללא מכסה, עד שהפתיתים רכים.
3. מורידים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה. מניחים בצד למשך 5 דקות.
4. סוחטים חצי מהלימון מעל הפתיתים, מוסיפים נענע או פטרוזיליה ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.