זמן הכנה115 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי
רכיבים
- לבצק:
- 1 1/2 כוסות קמח תופח
- 1 ביצה
- 2 כפות שמן זית
- 1 קופסא של גבינת עיזים למריחה 'משק צוריאל'
- מלח
- פלפל
- 1 קופסא של גבינת פטה עיזים
- מעט שמן זית
אופן ההכנה:
לבצק:
• בקערה מערבבים שמן זית וביצה יחד
• ומוסיפים את הגבינה הרכה ומערבבים היטב.
• מוסיפים את הקמח בהדרגה עד קבלת בצק אחיד.
• מניחים במקרר מכוסה ל10 דק׳.
למילוי:
• פותחים את הבצק על תבנית אפיה בעזרת שמן זית.
• מניחים את התאנים פתוחות לפרחים
• ומעל מפזרים בשפע מגבינת פטה עיזים.
• מעבירים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 30 דק.
(אפשר להשתמש בפרי אחר במקום תאנים, לפי הטעם)