יאמי: פאי פירות וגבינת פטה עיזים

אין כמו תאנה שנשתבחה בה ארץ ישראל, וכשהיא משודרגת בגבינת פטה עיזים היא טעימה שבעתיים • מורן פינטו מגישה לכם לקראת שבועות מתכון וידאו מיוחד למאפה תאנים ופטה עיזים "משק צוריאל"• צפו (אוכל)

|
9
| כיכר השבת |
זמן הכנה115 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

רכיבים

  • לבצק:
  • 1 1/2 כוסות קמח תופח
  • 1 ביצה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 קופסא של גבינת עיזים למריחה 'משק צוריאל'
  • מלח
  • פלפל
  • 1 קופסא של גבינת פטה עיזים
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה:

לבצק:

• בקערה מערבבים שמן זית וביצה יחד
• ומוסיפים את הגבינה הרכה ומערבבים היטב.
• מוסיפים את הקמח בהדרגה עד קבלת בצק אחיד.
• מניחים במקרר מכוסה ל10 דק׳.

למילוי:
• פותחים את הבצק על תבנית אפיה בעזרת שמן זית.
• מניחים את התאנים פתוחות לפרחים
• ומעל מפזרים בשפע מגבינת פטה עיזים.
• מעבירים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 30 דק.

(אפשר להשתמש בפרי אחר במקום תאנים, לפי הטעם)

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

9 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
....איכס....
מזועזעת
5
דלישס...
חן
4
אסור לזלז בכך.
ורדית
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות