זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 קופסת שימורי גרגירי חומוס, מסוננים ושטופים היטב
- 1 כפית מלח
- 1 כף שמן זית
- 1 כף פפריקה מעושנת
אופן ההכנה:
1. אחרי שמסננים ושוטפים את גרגירי החומוס, מניחים אותם על נייר סופג ומייבשים אותם כל הניתן.
2. מפזרים את גרגירי החומוס בתבנית גדולה מרופדת בנייר כסף, מזלפים מעל את שמן הזית, מתבלים במלח ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות במשך 35 דקות. כל 10 דקות, מערבבים ומנערים את תכולת התבנית.
3. מוציאים את התבנית מהתנור, מתבלים בפפריקה מעושנת, מערבבים היטב ומחזירים את התבנית לתנור ל-10 דקות נוספות. מצננים לאחר האפייה ונהנים.