רכיבים
- 340 גרם שוקולד צ'יפס חום
- 340 גרם שוקולד צ'יפס לבן
- 115 גרם (72 יחידות) מיני בייגלה
אופן ההכנה:
1. מרפדים תבנית בנייר אפייה. מניחים את השוקולד צ'יפס החום בקערה המתאימה לשימוש במיקרוגל ומחממים במשך דקה וחצי, בעוצמה בינונית. מערבבים ומחממים שוב במשך 30 שניות בעוצמה גבוהה. מערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק.
אם עדיין יש בו גושים, מחממים במיקרוגל בפעימות של 15 שניות, בעוצמה גבוהה, תוך ערבוב בין כל פעימה, עד לקבלת מרקם חלק.
2. מניחים מחצית מכמות הבייגלך בתוך קערת השוקולד ודוחפים פנימה בעזרת מזלג, לציפוי מלא. מנערים היטב ומעבירים לתבנית.
3. חוזרים על תהליך ההמסה עם השוקולד צ'יפס הלבן ועוברים לתהליך הציפוי עם הבייגלך הנותרים.
4. טובלים מזלג בשוקולד החום הנותר ומטפטפים אותו מעל הבייגלך המצופים שוקולד לבן; חוזרים על הפעולה עם יתר השוקולד הלבן.
5. מקררים את כל הבייגלך עד שהשוקולד מתקשה. מוציאים מהתבנית ומאחסנים בכלי אטום במקרר. הבייגלך ישמרו בין 7 ל-10 ימים.