זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 175 גרם תמרים מזן מג'הול, חצויים ומגולענים
- 65 גרם אגוזי לוז, קצוצים דק
- 10 גרם אבקת קקאו איכותית
- 1 כף חמאת אגוזים - <a href="https://www.kikar.co.il/397854.html">הנה מתכון</a>
לציפוי:
- זרעי אלפלפה (אפשר להחליף באבקת קקאו או אגוזי לוז או פקאן טחונים)
אופן ההכנה:
1. בבלנדר על מהירות גבוהה, טוחנים יחד את כל הרכיבים, מלבד זרעי האלפלפה, עד לקבלת מרקם חלק.
2. יוצרים כדורים עגולים ומגלגלים אותם בזרעי האלפלפה. מסדרים את הכדורים המוכנים בקופסה מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא למשך שעה להתייצבות מלאה.
אוכלים מיד או שומרים בכלי אטום במקרר.