זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- ביסקוויטים
- שוקולד חלבי או מריר איכותי
- מרשמלו
אופן ההכנה:
הכנת סמורס בתנור:
1. מסדרים בתבנית אפייה ביסקוויטים כמספר הסועדים. מניחים 2 קוביות שוקולד על כל ביסקוויט ועליהם חתיכת מרשמלו.
2. אופים במשך 2-3 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, רצוי במצב גריל, עד שהמרשמלו מתחיל להזהיב והשוקולד מעט נמס.
3. מוציאים את התבנית, ממתינים דקה ואז מכסים כל ביסקוויט בביסקוויט נוסף כמו סנדוויץ' ולוחצים מעט. מגישים מיד.
הכנת הסמורס במנגל:
1. מניחים ביסקוויט במרכז של ריבוע נייר כסף גדול יותר (כזה שיוכל לעטוף את ה"כריך" כולו). מניחים מעל 2 קוביות שוקולד וחתיכת מרשמלו ומכסים עם ביסקוויט נוסף.
2. עוטפים את כריך הביסקוויטים בנייר הכסף ומניחים על מנגל חם במשך 2-3 דקות.