זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 מנגו בשלים, רצוי בקליפה צהובה, מקולפים וחתוכים לקוביות
- 3/4 כוס קרם קוקוס
- 3/4 כוס יוגורט פרווה על בסיס צמחי
- 1/3 כוס סוכר
- קמצוץ הל (לא חובה, אך מומלץ מאוד)
אופן ההכנה:
1. טוחנים בבלנדר את המנגו עד לקבלת תערובת חלקה.
2. מוסיפים את שאר הרכיבים וטוחנים יחד עד לאיחוד מלא.
3. יוצקים את התערובת לתבניות ארטיקים או לכוסות אישיות ומקפיאים למשך 30 דקות, ואז מוסיפים את המקלות של הארטיקים ומקפיאים למשך 4 שעות לפחות, להתייצבות.