זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 100 גרם מרשמלו
- 120 גרם חמאה
- 100 גרם סוכריות טופי קרמל
- 170 גרם דגני בוקר (אפשר לבחור סוג אחד או לערבב כמה יחד במשקל כולל של 170 גרם)
אופן ההכנה:
1. בסיר עמוק וגדול, ממיסים את החמאה. תוך כדי, מוסיפים את סוכריות הטופי והמרשמלו ומערבבים הכל יחד עד לקבלת רוטב אחיד.
2. מוסיפים את דגי הבוקר לסיר, מערבבים לציפוי מלא עד שמתקבלת תערובת דביקה. מסירים מהאש.
3. משמנים קלות תבנית מלבנית עם שוליים גבוהים ואז מרפדים אותה בנייר אפייה. יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים את החלק העליון בעזרת מרית. נותנים לתערובת להתייצב בתבנית במשך שעתיים לפחות בטמפרטורת החדר ואז אוחזים בנייר האפייה ומחלצים את התערובת שהתקשתה מהתבנית. חותכים לריבועים ומגישים.