זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה
לעוגיות:
- 1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית
- 1/4 כוס שמן חמניות / שמן זרעי ענבים / שמן קוקוס מומס
- 1 כוס סוכר קוקוס
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 בננה בשלה מאוד, מעוכה
- 3/4 כוס קמח מלא, מנופה
- 1/4 כפית סודה לשתייה
- 1/4 כפית מלח
לגלידה:
- 3-4 בננות, חתוכות לחתיכות גדולות, קפואות
- 1/4-1/2 כוס אבקת קקאו
אופן ההכנה:
מתכון ל-12 עוגיות = 6 סנדוויצ'ים
1. במעבד מזון, טוחנים את מרכיבי הגלידה עד לקבלת תערובת חלקה. מעבירים למקפיא עד שהגלידה קפואה.
2. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
3. בקערה, מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח ואז מוסיפים את שאר מרכיבי העוגיות ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה. יוצקים לתבנית המוכנה 12 תלוליות מהבלילה עם רווח בין אחת לשנייה, ואופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות משחימות. מוציאים מהתנור ונותנים לעוגיות להתקרר לגמרי לפני שמרכיבים מהן סנדוויצ'ים עם הגלידה.