![יותר טעים מקפה קר ופי שניים מרענן מאייס: ארטיק קפה](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2020/07/26/712b0000-01d5-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h484_w729.png)
![יותר טעים מקפה קר ופי שניים מרענן מאייס: ארטיק קפה](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2020/07/26/712b0000-01d5-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h484_w729.png)
זמן הכנה120 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- ¼1 כוסות קפה מבושל קר, מקוררות (כמו שמכינים נס קפה, רק בלי החלב)
- 1 כוס חלב סויה או קוקוס
- 2-3 כפות סירופ מייפל (גם דבש עובד)
- 2 כפות שוקולד צ'יפס - לא חובה
אופן ההכנה:
1. משלבים את כל החומרים (למעט השוקולד צ'יפס) בקערה גדולה.
2. מחלקים את התערובת בין תבניות ארטיק.
3. מפזרים את השוקולד צ'יפס בצורה אחידה בין התבניות, אם משתמשים.
4. מקפיאים לפחות 4 שעות או יותר.
הארטיקים יחזיקו במקפיא עד 3 חודשים.