זמן הכנה120 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- ¼1 כוסות קפה מבושל קר, מקוררות (כמו שמכינים נס קפה, רק בלי החלב)
- 1 כוס חלב סויה או קוקוס
- 2-3 כפות סירופ מייפל (גם דבש עובד)
- 2 כפות שוקולד צ'יפס - לא חובה
אופן ההכנה:
1. משלבים את כל החומרים (למעט השוקולד צ'יפס) בקערה גדולה.
2. מחלקים את התערובת בין תבניות ארטיק.
3. מפזרים את השוקולד צ'יפס בצורה אחידה בין התבניות, אם משתמשים.
4. מקפיאים לפחות 4 שעות או יותר.
הארטיקים יחזיקו במקפיא עד 3 חודשים.