זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 470 גרם גלידה בטעם וניל / טעם אחר אהוב
- ½1 כפות חמאה / מרגרינה בטעם חמאה
- ¼1 כוסות קורנפלקס, טחון גס
- 1/2 כפית קינמון
- 2 כפיות סוכר
- קצפת, לקישוט
- סוכריות לקישוט
- דובדבנים, לקישוט
אופן ההכנה:
1. מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה. מניחים 4 כדורי גלידה על התבנית המוכנה ומאחסנים במקפיא בזמן הכנת תערובת דגני הבוקר, במשך לפחות 30 דקות.
2. במחבת בינונית, על אש בינונית, ממסים את החמאה / מרגרינה. מוסיפים פנימה את הקורנפלקס והקינמון ומטגנים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שפיסות הקורנפלקס מזהיבות, במשך 5-7 דקות.
3. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הסוכר. מניחים בקערה ומצננים במקרר.
4. מוציאים את כדורי הגלידה מהמקפיא ומגלגלים בתערובת הדגנים. מקשטים בקצפת, סוכריות ודובדבנים ומגישים מיד.