זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 כוס (65 גרם) קשיו גולמי
- 1/2 כוס (45 גרם) קוקוס טחון + עוד, לגלגול
- מיץ מחצי לימון
- גרידה מלימון אחד
- 2 כפות דבש
אופן ההכנה:
1. מניחים את כל החומרים במעבד מזון, טוחנים דק ומערבבים היטב.
2. נוטלים כפות מלאות בתערובת ומגלגלים לכדורים (אם התערובת לא מתגלגלת בקלות לכדורים, מוסיפים מעט מים ומערבבים שוב עד לכדרור קל).
מאחסנים במקרר עד 5 ימים או במקפיא, בכלי אטום, עד חודשיים.