כיכר השבת
באנו לעזור

מצאנו את תחליף הפרווה הכי טעים לקצפת

עולם הקולינריה הכשר משגשג כל כך יפה שם בחוץ שמסעדות רבות מגישות קינוחי פרווה טעימים כמו המקור - ואין סיבה שלא נהנה מהפריבילגיה הזו גם בבית. מתכון מהיר לקצפת פרווה בקלי קלות (מתכונים, אוכל)

|
4
| כיכר השבת |
קצפת פרווה טעימה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס עם כמה שיותר אחוזי שומן - וללא חומרים מייצבים (שייפגעו בהקצפה)
  • 1/4-3/4 כוס אבקת סוכר
  • 1/2 כפית תמצית וניל (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. יש לצנן את קרם הקוקוס במקרר למשך לילה שלם. הקפידו לא לנער או להניח בשכיבה את הפחית, אחרת מרקם הקצפת ייפגע.

2. לפני ההקצפה עצמה, הניחו קערת ערבוב גדולה במקרר במשך 10 דקות.

3. מוציאים את הפחית מהמקרר - שומרים עליה שתעמוד יציב ובעדינות, מסירים את המכסה. בעזרת כף, אוספים רק את הקרם (ללא המים) מהפחית ומעבירים לקערה המצוננת. לאחר צינון של לילה, הקרם צריך להיות קשה.

4. מקציפים במשך 30 שניות עד לקבלת מרקם קרמי, ואז מוסיפים את תמצית הווניל ואבקת הסוכר ומקציפים עוד דקה עד לקבלת קצפת חלקה.

משתמשים מיד או שומרים בכלי אטום במקרר במשך שבוע.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
הכנתי! יצא מעולה! לא קיררתי לפני. פשוט פתחתי קופסת קרם שעמדה בארון, אספתי את החלק הלבן ושמתי בקערה במקפיא ל20ד'. הוצאתי והקצפתי. תודה
ערן
3
אשמח להמלצות של קרם קוקוס בכשרות מהודרת. תודה
אביבה
2
היי יש אפשרות להקפיא פחזניות עם הקרם הזה?
רחלי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות