זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3/4 כוס סוכר
- 1/4 כוס קורנפלור
- ½2 כוסות חלב סויה
- 3 חלמונים גדולים, טרופים קלות
- 2 כפות גרידת לימון
- קורט מלח
- 1/2 כוס מיץ לימון
- 2 כפות מרגרינה בטעם חמאה, בטמפרטורת החדר
אופן ההכנה:
1. טורפים יחד את הסוכר ואת הקורנפלור בסיר בינוני.
2. מוסיפים את החלב ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
3. מוסיפים את החלמונים, הגרידה והמלח ומבשלים, תוך ערבוב תדיר בהתחלה ובסוף, על אש בינונית, עד להסמכה.
4. מורידים את הסיר מהאש ומערבבים פנימה את מיץ הלימון והמרגרינה.
5. יוצקים דרך מסננת לקערת הגשה גדולה או ל-4 כלי הגשה בודדים.
6. מניחים להתקררות בטמפרטורת החדר.
7. מכסים באופן רופף ומצננים במשך שעתיים לפחות ועד 3 ימים, או עד להתייצבות. מגישים קר.