זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- ½1 כוסות גלידה בטעם קפה
- 2/3 כוס חלב
- 2 כפות קקאו, בתוספת מעט לקישוט
- 1 כף אבקת אספרסו
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/3 כפית תמצית שקדים
- 1/2 כוס שוקולד מריר, מגורר
- 1/2 כוס שמנת מתוקה, מוקצפת
אופן ההכנה:
1. בבלנדר, מערבבים את הגלידה, החלב, הקקאו ואבקת האספרסו, עד לשילוב.
2. כשהתערובת חלקה, מוסיפים את התמציות והשוקולד המריר. מערבבים לשילוב.
3. שופכים את המילקשייק לשתי כוסות ויוצקים מעל בנדיבות את הקצפת. מסיימים עם נגיעה של קקאו ומגישים מיד.