זמן הכנה90 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 בננות
- 2 כוסות שוקולד צ'יפס
- 1/2 כוס חמאת שקדים / חמאת בוטנים / ממרח אגוזי לוג
- מלח גס - לא חובה
אופן ההכנה:
1. פורסים את הבננות לטבעות ומניחים על גבי תבנית המרופדת בנייר אפייה.
2. מורחים מעט חמאת שקדים על כל פרוסה ומשתמשים בנתח נוסף של בננה ליצירת כריך. ממשיכים באופן זה עד לסיום כל פרוסות הבננה.
3. מצננים את הבננות במקפיא במשך כשעה.
4. ממסים את השוקולד צ'יפס במיקרוגל, בקערת זכוכית הבטוחה לשימוש בחום.
5. מוציאים את הבננות מהמקפיא ומשתמשים במזלג כדי לטבול בעדינות כל "סנדוויץ'" בשוקולד, כך שהוא מכסה לפחות מחצית ממנו.
6. ברגע שכל הבננות מכוסות בשוקולד ומונחות שוב על התבנית, מפזרים מעל כל אחת מלח גס.
7. מחזירים למקפיא עד להתקשות, במשך כ-30 דקות.
8. מגישים מיד או מאחסנים במקפיא עד שבוע.