זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 400 מ"ל חלב סויה
- 1 כף תמצית וניל
- קורט מלח
- ½2 כוסות קצפת צמחית
- 1 כוס שוקולד צ'יפס
- 2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
1. משלבים את חלב הסויה, הווניל, המלח והסוכר בקערה בינונית.
2. מקציפים את הקצפת במיקסר ידני עד שנוצרות פסגות נוקשות.
3. מקפלים את תערובת החלב לקצפת עד לאיחוד מוחלט ואז מוסיפים את נתחי השוקולד ומקפלים גם אותם פנימה לחלוטין.
4. שופכים לכלי הבטוח לשימוש במקפיא, אוטמים היטב ומקפיאים במשך 10-24 שעות עד להקפאה מספקת.