זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 5 תמרים מזן מג'הול, מגולענים
- 1/2 1 כוסות דובדבנים מיובשים (רצוי לא מסוכרים)
- 2 כפות אבקת קקאו
- 1 כף מים
- 1/4 כוס שוקולד מריר קצוץ
- 1/4 כוס זרעי צ'יה
- לציפוי: קוקוס, אבקת קקאו, תערובת אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון, טוחנים במשך דקה את התמרים, הדובדבנים המיובשים, אבקת הקקאו וכף מים, עד לקבלת תערובת דביקה.
2. מוסיפים את זרעי הצ'יה והשוקולד וטוחנים עוד 30 שניות עד לקבלת מרקם מעט גס. אם התערובת לא דביקה מספיק, מוסיפים קצת מים.
3. מגלגלים מהתערובת כ-15 כדורים בגודל שווה, מצפים אותם בכל תוספת אהובה ומסדרים את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לקירור למשך שעה לייצוב.
יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות