זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 כוס קמח, מנופה
- 1 אבקת אפייה
- 1 כף סוכר
- 3 ביצים
- 100 מ"ל חלב
- 50 מ"ל שמנת מתוקה
- חבילת עוגיות אוראו
- שמן לטיגון עמוק
- אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
1. טורפים היטב את כל מרכיבי הבלילה עד לקבלת תערובת במרקם חלק.
2. מחממים שמן לטיגון עמוק
3. טובלים עוגיית אוראו בבלילה עד שהיא מצופה מכל כיוון, בעזרת מלקחיים מוציאים את העוגייה המצופה מהבלילה ומורידים לשמן החם. מטגנים עד להזהבה יפה מכל הצדדים ומוציאים לנייר סופג.