זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 כוס חמאת (ממרח) קשיו
- 3 כפות סירופ אגבה
- 1/8 כפית תמצית וניל
- 1/3 כוס קמח שקדים
- 1/4 כפית קינמון
- 1/3 כוס אגוזי לוז קצוצים
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון, טוחנים את חמאת הקשיו, האגבה ותמצית הווניל לקרם חלק.
2. מוסיפים את קמח השקדים והקינמון וטוחנים עוד 5-10 שניות.
3. בעזרת מרית מגרדים את דפנות מעבד המזון, מוסיפים את האגוזים וטוחנים עוד 10 שניות נוספות לעיסה אחידה.
4. יוצרים 12 כדורים מהעיסה, מסדרים אותם בצלחת ומעבירים למקרר למשך 30 דקות.
5. לאחר שהכדורים התקררו, מגלגלים אותם שוב לכדורים חלקים ומדוגמים יותר. מפזרים 1/2 כפית קינמון בצלחת שטוחה ומגלגלים את הכדורים בקינמון לציפוי. מאחסנים בכלי אטום במקרר עד שבוע.