זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 4 כוסות חלב
- 225 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות סוכר
- 1/8 כפית קינמון
- 2 כפיות תמצית וניל
- 4 כפות רום, רצוי כהה
אופן הכנת שוקולטה חמה עם אלכוהול:
1. בסיר בינוני, מחממים את החלב על אש בינונית-נמוכה.
2.שוברים את השוקולד לחתיכות ומוסיפים לחלב יחד עם הסוכר והקינמון.
3. לאחר שכל השוקולד נמס, מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים כל הזמן.
4. מוסיפים את הרום, כף אחר כף, ממשיכים לערבב בהתמדה וטועמים. אם אתם רוצים את השוקולטה שלכם מתוקה יותר, הוסיפו עוד כף סוכר.
מגישים חם בספלים גדולים ומקשטים במרשמלו.