זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 400 מ"ל פחית חלב קוקוס
- 1/2 כוס מים
- 3 כפות קקאו כהה איכותי
- 1 כף שמן קוקוס
- 1/2 כפית כורכום
- קורט פלפל קאיין / פפריקה חריפה (לא חובה)
- דבש - לפי הטעם
אופן הכנת שוקולטה מתובלת ומוקצפת:
1. בסיר קטן על אש בינונית מבשלים את חלב הקוקוס ומסירים מהאש רגע לפני הרתיחה.
2. יוצקים את חלב הקוקוס החם לבלנדר מזכוכית מחוסמת, מוסיפים את הקקאו, התבלינים, שמן הקוקוס והדבש - לפי רמת המתיקות הרצויה. טוחנים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת אוורירית. יוצקים ל-2 כוסות ומגישים מיד חם.