זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 330 גרם עוגיות אוראו כשרות למהדרין
- 110 גרם חמאה, מומסת
- למילוי:
- 200 גרם שוקולד חלב
- 100 גרם שוקולד מריר 55-70% קקאו
- 200 מ"ל שמנת מתוקה
- 300 גרם תותים טריים / פירות אהובים אחרים
- לקישוט: אגוזים קצוצים - פקאן / שקדים / פיסטוקים (לא חובה)
אופן הכנת טארט שוקולד ותותים ללא אפייה:
>> כאן אפשר להשיג עוגיות אוראו כשרות למהדרין
1. במעבד מזון, טוחנים את העוגיות (כולל המילוי) לפירורים. מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים יחד לתערובת אחידה.
2. מעבירים את תערובת העוגיות לתבנית פאי מלבנית בגודל 12X36 ס"מ, ומרפדים בה היטב את התבנית. מעבירים למקפיא ועוברים להכנת המילוי.
3. בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה, מחממים את השמנת המתוקה ורגע לפני הרתיחה, יוצקים אותה על השוקולד הקצוץ. ממתינים 1-2 דקות ומערבבים לתערובת חלקה.
4. יוצקים את מילוי השוקולד על העוגיות שבתבנית, מקשטים בתותים ומפזרים אגוזים קצוצים מעל. מעבירים למקרר מכוסה למשך שעתיים לפחות עד לילה שלם לפני ההגשה.