זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 750 מ"ל יין אדום
- 1/2 כוס מיץ תפוזים
- 1/4 כוס דבש
- 2 תפוזים, פרוסים עם הקליפה (שוטפים אותה היטב לפני)
- 2 מקלות קינמון
- 4 שיני ציפורן
- 1/2 כוס ברנדי
אופן הכנת סנגריה על בסיס יין חם מתובל:
1. בסיר גדול, מערבבים את היין עם מיץ התפוזים, הדבש, פרוסות התפוז, מקלות הקינמון והציפורן.
2. מבשלים את התערובת על אש בינונית-נמוכה במשך כ-10 דקות, עד שהיא חמה מאוד - אך נזהרים שהיא לא תרתח, מדי פעם מערבבים.
3. כאשר היין חם, מוסיפים את הברנדי, מסירים מהאש ומגישים מיד.