זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 226 גרם שוקולד חלב איכותי
- 1/2 כוס שמנת מתוקה
אופן הכנת גנאש שוקולד:
שימו לב: לגרסת הפרווה פשוט מחליפים את השמנת המתוקה בשמנת צמחית.
1. קוצצים את השוקולד.
2. מניחים קערה על גבי סיר מלא ב-5 ס"מ של מים, כך שתחתית הקערה לא תיגע במים. מביאים את המים לרתיחה כשהקערה מעל, ומוסיפים לקערה את השוקולד הקצוץ והשמנת.
3. כאשר השוקולד נמס מעט, מערבבים לאט ובעקביות יחד עם השמנת, עד לקבלת תערובת סמיכה ועבה אך נזילה. מסירים מהאש ברגע שהשמנת משולבת היטב בשוקולד. בישול יתר עלול לשרוף את הגנאש.