החזאים הבטיחו סוף שבוע סוער. כולנו מתפללים לכך. במזג אויר כזה גלידת הקיץ כבר מאבדת מטעמה. קבלו מתכון לקינוח נפלא, קטיפתי ומרענן. לחורף, ולכל עת.
חומרים
* שתי קופסאות של שימורי פירות משני סוגים (אננס, אפרסקים, משמשים וכד')
* שתי חבילות ג'לי משני טעמים
אופן ההכנה
* בעזרת בלנדר ידני מרסקים את הפירות בתוך קערה אחת.
* מכינים את הג'לי לפי ההוראות שעל הקופסא.
* מוסיפים לג'לי את הנוזל שנשאר בקופסת השימורים + 3/4 כוס מים נוספת מהברז.
* מערבבים את הפירות המרוסקים יחד עם הג'לי ובעזרת משפך מעבירים את הכל לבקבוק.
* כדאי לבחור בג'לי בשני צבעים שונים. ולערבב אותו עם שני סוגי פירות. כך מתקבלות שתי תערובות צבעים מנוגדים. לדוגמא: ג'לי בטעם אננס עם משמשים- צבע צהוב , וג'לי בטעם תות עם אפרסקים- צבע אדום.
את שני הבקבוקים שומרים במקרר.
ממש לפני ההגשה: בחצאי כוסות חד פעמיות או בגביעים לקינוח ממלאים חצי כוס בצבע אחד ואחר כך בצבע השני. התוצאה יוצאת מרשימה מאד ובעיקר טעימה!
לשמחות או נסיבות מיוחדות ניתן להגיש את הג'לי בתוך גביעים מעוצבים בתוספת קשית כפתיחה על הצלחות.
ניסיתן? נהניתן? ספרו לנו.