זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1/2 2 כוסות קמח
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 3 כפות סוכר
- קורט מלח
- 70 גרם חמאת טרה מומסת - 50 גרם לבלילה, 20 גרם לצליית הפנקייקס
- 2 ביצים
- 1/2 1 כוסות שוקו מוו ללא תוספת סוכר
- פקק תמצית ווניל
אופן הכנת פנקייק שוקו:
רגע לפני: טוויסט נפלא לפנקייק המקורי שהופך אותו למתאבן משודרג בסעודת חג השבועות: מתכון לפנקייק שוקו מתוק ומושלם.
מתכון ל-15 פנקייקס בינוניים
• מערבבים את כל המרכיבים עד ליצירת בלילה אחידה, ללא גושים.
• מחממים מחבת על אש בינונית וממיסים עליה 20 גרם חמאה.
• יוצקים למחבת כמות מהבלילה בקוטר הרצוי, וצולים משני הצדדים, עד להשחמה קלה.
המלצת השף: הגישו את הפנקייקס חמים, לצד ממרח שוקולד-גבינה מוו של טרה, סירופ מייפל, פירות יער ואבקת סוכר.