רכיבים
- 6 בננות
- 1/4 1 כוסות חלב (300 מ"ל)
- 1 כף סוכר
- 1/2 כוס שוקולד צ'יפס או 50 גרם שוקולד מריר קצוץ
אופן הכנת גלידה ביתית מהירה:
רגע לפני: החיים שלכם עומדים להתחלק לשניים: לפני שהכרתם את הטריק המביך בפשטותו להכנת גלידה ביתית מהירה, ואחרי שנכנסתם למתכון הזה. מתכון לגלידה ביתית מהירה, ללא מכונה. מה הטריק מאחורי ההכנה המהירה? בננות קפואות.
• פורסים את הבננות לעיגולים, מעבירים לקערה ומכניסים להקפאה למשך 3 שעות לפחות, עד שיהיו קפואות לחלוטין.
• מעבירים את פרוסות הבננות הקפואות למעבד מזון, ומעבדים אותן בשלושה פולסים קצרים - לוחצים על כפתור המעבד, סופרים 3 שניות ומשחררים. חוזרים על הפעולה הזו 3 פעמים עד שהבננות מתפוררות.
• מערבבים את הסוכר והחלב, מערבלים בעדינות את שברי הבננות הקפואות ויוצקים בהדרגה למעבד המזון את החלב הממותק, עד לקבלת קרם גלידה סמיך, משחתי וקר.
• מוסיפים את השוקולד צ'יפס או השוקולד הקצוץ, ומאחדים אותם עם הגלידה בשני פולסים קצרים. ניתן להחליף את השוקולד בפירות יבשים קצוצים, שברי אגוזים או כל תוספת אהובה אחרת.
• מעבירים לכוסות הגשה, אם יש לכם זמן, תוכלו ליצוק מעל שוקולד מומס, לגלף שוקולד, לפזר שברי אגוזים ולקשט בדובדבן.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!