רכיבים
- 1 כוס צימוקים
- 1 כוס אגוזי מלך
- 1/2 כוס שיבולת שועל
- 5 כפות קוקוס
- 1/2 כפית קינמון
אופן הכנת כדורי כדורי שיבולת שועל, אגוזים וצימוקים:
רגע לפני: נתחיל מהסוף: זה לא באמת כדורי שוקולד, אבל הם ממכרים לא פחות. מתכון לממתק מתוק ובריא שגם הילדים יאהבו: כדורי שיבולת שועל, אגוזים וצימוקים מצופים קוקוס. כי גם אם אתם בדיאטה, למי לא בא משהו מתוק לפעמים?
• משרים את צימוקים בקערה מלאה מים במשך שעה. צימוקים יבשים יגרמו לתערובת להיות דביקה וקשה לעיבוד.
• טוחנים קלות את אגוזי המלך במעבד מזון, או בשיטה הישנה והטובה עם פטיש שניצלים. נזהרים שהאגוזים יהיו קצוצים בגסות, אך לא יהפכו לאבקה.
• מעבירים למעבד מזון את האגוזים, שיבולת השועל, והקינמון ומעבדים קלות בכמה פולסים.
• מוסיפים את הצימוקים למעבד המזון ומעבדים עד לקבלת תערובת בצקית.
• יוצרים כדורים קטנים מהתערובת, כדאי להשתמש בכפית גלידה.
• מגלגלים את הכדורים בקוקוס ומעבירים לכלי סגור ומאחסנים במקרר, כדי שיקבלו מרקם מוצק יותר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!