

רכיבים
- לקרנץ׳"
- 75 גר׳ פייטה/ קורנפלקס טחון לאבקה דקה
- 50 גר׳ שוקולד מריר איכותי
- 100 גר׳ נוגט
- למוס שוקולד:
- 200 גר׳ שקולד מריר איכותי
- 200 מ״ל שמנת מתוקה
- 3 כפות של ליקר שוקולד
- 240 מ״ל שמנת מתוקה מוקצפת
- לקרם פטסייר:
- 300 מ״ל שמנת מתוקה + 200 מ״ל מים
- 1/2 מקל וניל
- 1/2 כוס סוכר
- 6 חלמונים
- 40 גר׳ קורנפלור
אופן ההכנה:
אופן הכנת הקרנץ':
ממיסים בבן מארי את השוקולד עם הנוגט ואז מוסיפים את הפייטה.
מערבבים היטב יחד ברינג מלבני בגודל 20/40 מסדרים את כל התערובת היטב ומשטחים בצורה שווה.
אופן הכנת המוס שוקולד:
ממסים את השוקולד עם השמנת על בן מארי ומוסיפים את הליקר מערבבים היטב יחד.
מוסיפים לשמנת המוקצפת התנועות קיפול ומקררים היטב.
אופן הכנת קרם הפטסייר:
מרתיחים השנת והמים עם סוכר ווניל בקערה נפרדת מערבבים חלמונים. כשהשמנת רותחת מאחדים מסות בהשוואת טמפרטורות, מחזירים לסיר וטורפים היטב מעבירים לקערה ומכסים ומקררים היטב.
לדף שוקולד:
על גבי דף קישקוש ( דף מעוטר לאכילה) בגודל 20/40 מורחים ב100 גר׳ שוקולד מריר מומס ומעבירים לקירור.
הרכבת המנה:
מעל הקרנץ׳ מזלפים עם צנטר חלק שורה של קרם פטיסייר ולידו שורה של מוס שוקולד וכל הלאה פס לבן לצד פס שחור
מעל מניחים דף שוקולד מעוטר.