שבועות עם מורן: פסטה בטעם של פעם

מתכון לפסטה וגבינות: מורן פינטו מגישה סדרת מתכוני וידאו חגיגיים לקראת שבועות, ומציעה מתכונים עם טעם בלתי נשכח, קלילים וקלים להכנה. והפעם: פסטה, גבינות.

|
9
| כיכר השבת |

מתכון לפסטה קונכיות בגבינות.

למצרכים:

1 חב' פסטה קונכיות גדולות למילוי.

1כוס גבינות קשות מגורדות לפי בחירתכם (פרמזן, קצ'קבל, חרמון, מוצרלה ועוד..)

3 כוסות רוטב עגבניות מוכן.

1/2 כוס רוטב שמנת מתוקה.

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

את הקונכיות מבשלים במים עם מלח לרמת אל-דנטה, ומסננים היטב. מערבבים את כל סוגי הגבינות יחד וממלאים בתוך הקונכיות.

מניחים את כל הקונכיות בתבנית כשהפתח כלפי מעלה.

שופכים מעל את רוטב העגבניות לתבנית ומעליה את רוטב השמנת (ניתן להוסיף פטריות פרוסות).

מפזרים מעט מהגבינה הנותרת ומכניסים לתנור לאפיה של 20-30 דק'.

ניתן להוסיף עלי נענע או בזיליקום לקישוט לפני ההגשה.

מגישים חם בתוך התבנית.

(מורן פינטו)
(מורן פינטו)
(מורן פינטו)

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

9 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
להיות לקישוט
בלבלנית
5
יש לי פחד ממתקונים חדשים
גילה
מה כזה מוררכב במנה הזו? כנראה שאת לא יודעת לבשל
אני
4
ולא ביום החג כל הכבוד
מתי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות