זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 חבילת ספגטי
- 10 עגבניות שרי, חצויות
- 1 כף גדושה פסטו או חופן עלי בזיליקום
- 4 שיני שום, פרוסות
- 1/2 1 כפות רסק עגבניות
- מלח ופלפל שחור
- 4 כפות שמן
- 3 כוסות מים
אופן ההכנה:
1. בסיר גדול, מניחים את כל הרכיבים, מכסים את הסיר (אם הספגטי ארוך מדי, אפשר לשבור אותם) ומבשלים במשך 10 דקות על אש בינונית-גבוהה.
2. מערבבים הכל יחד היטב, מוסיפים עוד קצת מים, אם צריך, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות על אש נמוכה, מערבבים ומגישים מיד, חם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!