זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 2 כפות שמן זית
- 1 חציל בינוני, חתוך לקוביות
- 2 גמבות, חתוכות לרצועות
- מלח גס ופלפל שחור
- 4 שיני שום, קצוצות דק
- 1/4 כפית שבבי צ'ילי גרוס
- 3 כוסות ציר מרק ירקות / מים
- 1 חבילת טורטליני גבינה קנויים (ניתן להשיג בסופרים בכשרות מהדרין או להחליף ברביולי)
- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את החצילים, רצועות הפלפלים, 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, במשך 6-8 דקות.
2. מוסיפים את השום והצ'ילי הגרוס ומבשלים תוך ערבוב עוד דקה.
3. מוסיפים את ציר המרק / המים והטורטליני, ומבשלים במשך 12-15 דקות עם מכסה. מדי פעם מערבבים, עד שהפסטה מבושלת ורוב הנוזלים התאדו.
4. מוסיפים את הפטרוזיליה ו-1/4 כוס פרמזן, מערבבים ומסירים מהאש. לפני ההגשה מפזרים מעל את 1/4 כוס הפרמזן הנותר.