![ניוקי ברוטב עגבניות שרי ופלפלים צבעוניים](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2019/04/29/38ca9620-01f9-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h768_w960.jpg)
![ניוקי ברוטב עגבניות שרי ופלפלים צבעוניים](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2019/04/29/38ca9620-01f9-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h768_w960.jpg)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 8 פלפלים צבעוניים קטנים או 2 פלפלים צבעוניים (בכל צבע אהוב) קצוצים לקוביות
- 8-10 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
- 8 זיתי קלמטה / זיתים שחורים, מגולענים
- 3 שיני שום, פרוסות
- 4 כפות שמן זית
- קמצוץ רוזמרין יבש (אופציונלי)
- מלח גרוס ופלפל שחור גרוס
- 1 חבילת ניוקי, מבושלים לפי ההוראות שעל האריזה
אופן ההכנה:
1. מחממים את שמן הזית בסיר רחב ומטגנים את הפלפלים עד שהם מתרככים ומשנים צבע.
2. מוסיפים לסיר את השום והזיתים, מטגנים עד שהשום ריחני ומוסיפים את העגבניות. מטגנים 2-3 דקות בלבד, מתבלים ומערבבים היטב לספיגת טעמים.
3. מוסיפים את הניוקי שבושל מראש, מערבבים קלות (נזהרים לא לערבב יותר מדי) ומסירים מהאש.