כיכר השבת
מה אוכלים היום?

ניוקי ברוטב עגבניות שרי ופלפלים צבעוניים

תהילה גלעדי - שפית, מפתחת מתכונים ובעלת הקייטרינג "בשביל הטעם" יצאה לקטיף עגבניות שרי ופלפלים עם הילדים ומתכון שווה נולד: ניוקי ברוטב עגבניות שרי ופלפלים צבעוניים. מנה שתעשה לכם שמח על הלשון והלב. ניתן להחליף את הניוקי בכל פסטה אחרת (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
ניוקי ברוטב עגבניות שרי ופלפלים צבעוניים (צילום: תהילה גלעדי)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8 פלפלים צבעוניים קטנים או 2 פלפלים צבעוניים (בכל צבע אהוב) קצוצים לקוביות
  • 8-10 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
  • 8 זיתי קלמטה / זיתים שחורים, מגולענים
  • 3 שיני שום, פרוסות
  • 4 כפות שמן זית
  • קמצוץ רוזמרין יבש (אופציונלי)
  • מלח גרוס ופלפל שחור גרוס
  • 1 חבילת ניוקי, מבושלים לפי ההוראות שעל האריזה

אופן ההכנה:

1. מחממים את שמן הזית בסיר רחב ומטגנים את הפלפלים עד שהם מתרככים ומשנים צבע.

2. מוסיפים לסיר את השום והזיתים, מטגנים עד שהשום ריחני ומוסיפים את העגבניות. מטגנים 2-3 דקות בלבד, מתבלים ומערבבים היטב לספיגת טעמים.

3. מוסיפים את הניוקי שבושל מראש, מערבבים קלות (נזהרים לא לערבב יותר מדי) ומסירים מהאש.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות