זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 חבילת פסטה פרפרים
- 5 פרגיות עוף מנוקות מעור ושומן
- 1 פלפל אדום
- 1 פלפל צהוב
- 1 פלפל ירוק
- 1 כוס תירס מסונן מנוזלים
- 3 כפות רוטב סויה
- 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 5 כפות שמן
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת פסטה מוקפצת עם עוף וירקות:
רגע לפני: כשאיטליה וסין נפגשים: מתכון לפסטה מוקפצת עם רצועות עוף, פלפלים צבעוניים ותירס ברוטב מתקתק. צריכים ארוחה לכל המשפחה - כאן ועכשיו? המנה הזו בשבילכם.
• מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
• חותכים את הפרגיות לרצועות.
• מנקים את הפלפלים מגרעינים, וחותכים לרצועות.
• מחממים את השמן בסיר רחב, ומטגנים את רצועות הפרגיות עד להזהבה.
• מוסיפים את הפלפלים והתירס ומקפיצים יחד תוך ערבוב בכף עץ, במשך 4 דקות על אש בינונית.
• מוסיפים את הפסטה המוכנה ואת רוטב הצ'ילי והסויה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
• מכסים את הסיר, ומבשלים במשך 12 דקות על אש נמוכה.
• מגישים חם.