זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 2 כוסות קמח (מודדים לאחר הניפוי)
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 כוס גבינה צהובה מגורדת
- 1 כפית תבלין פיצה
- 1 כפית מלח
- 1/2 כוס זיתים קצוצים או גרגרי תירס
- 4 כפות שמנת מתוקה
- 2 כפות גדושת גבינה לבנה
- 2 כפות קטשופ
- 1 ביצה
- 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הזיתים או התירס, הגבינה הצהובה, תבלין הפיצה והמלח, עד לקבלת תערובת אחידה.
2. בקערה נפרדת, מערבבים היטב את השמן, הביצה, הקטשופ, השמנת המתוקה והגבינה הלבנה.
3. מאחדים את תכולת 2 הקערות ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
4. מחלקים את הבלילה בין תבניות מאפינס אישיות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 40 דקות או עד להזהבה יפה.