זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 4 פיתות מקמח מלא
- 1/2 כוס רוטב פיצה / רוטב פסטה / רוטב עגבניות
- 1/2 כוס גבינת מוצרלה או גבינה צהובה מגורדת
- לירקות: עגבניות, פלפלים כתומים, תירס משימורים, ברוקולי קצוץ, קוביות בצל סגול, קוביות סלק מבושל
- מלח
אופן הכנת פיצה פיתה:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
2. מורחים צד אחד של כל פיתה ברוטב הפיצה / פסטה / עגבניות (הנה מתכון לרוטב עגבניות ביתי).
3. מפזרים מעל גבינת מוצרלה או גבינת צהובה.
4. מסדרים את הירקות קצוצים על הפיתות, לפי גווני הקשת, ומתבלים במעט מלח.
5. מניחים את הפיתות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים במשך 10-15 דקות, עד שהירקות אפויים והגבינה נמסה.