זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 2 ריבועי בצק עלים בגודל שווה
- רוטב עגבניות
- גבינה צהובה
- תוספות נוספות לבחירה: זיתים, פטריות, תירס ו/או תבלינים
- 1 ביצה טרופה
אופן הכנת פיצה מבצק עלים:
1. מחממים את התנור ל-204 מעלות.
2. בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מניחים את גיליונות הבצק אחד על השני, וחותכים לעיגול, כך שיתקבלו שני עיגולים גדולים ושווים.
3. מפרידים את העיגולים, ועל העיגול שנותר בתבנית, מורחים את רוטב העגבניות, מפזרים גבינה צהובה ומוסיפים את שאר התוספות, אם רוצים.
4. מכסים עם עיגול הצבק השני, ומניחים במרכז כוס הפוכה בעלת קוטר קטן.
5. כמו פיצה, מחלקים את הבצק למשולשים, מסובבים פעמיים כל משולש (ראו סרטון), ומברישים בביצה טרופה.
6. אופים במשך 20-25 בתנור שחומם מראש.
>> אם יש לכם כוח להשקיע, כאן תמצאו רוטב עגבניות מושלם שישדרג את הפיצה למנה של ממש