זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 600 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
- 1 כוס קמח לבן, לאחר ניפוי
- 3 כפות שמן
- 1 כף שבבי שום פרוס
- 1 כף שטוחה פפריקה
- מלח ופלפל שחור
- 1 כוס מיץ תפוזים, רצוי סחוט טרי - אם התפוזים חמוצים, מוסיפים 1 כף שטוחה סוכר חום
אופן ההכנה:
1. מצפים בקמח את קוביות העוף.
2. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים את קוביות העוף עד להזהבה.
3. מוסיפים את השום, מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, יוצקים מעל את מיץ התפוזים ומטגנים הכל יחד במשך כמה דקות תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהרוטב מסמיך ומבעבע. מסירים מהאש ומגישים מיד על אורז לבן.