זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 8-10 שוקי עוף
- 3 כפות שמן
- 4 כפות רוטב ברביקיו
- 1 כף גדושה פפריקה מעושנת
- מלח ופלפל שחור
- 1 כף שטוחה אבקת שום
- 1 כפית אורגנו
- מעט צ'ילי גרוס (לא חובה)
אופן ההכנה:
צפו באופן ההכנה:
1. מניחים את שוקי העוף בקערה, יוצקים מעל את כל שאר המרכיבים ומעסים ביד (רצוי עם כפפה), עד שהמרינדה נספגת היטב בעופות.
2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה לפחות עד לילה שלם.
3. מחממים גריל חשמלי או מחבת פסים (פלנצ'ה), מניחים מעל את העופות וצולים במשך 15 דקות מכל צד.
מגישים מיד, חם, והכי טעים לצד תפוחי אדמה אפויים בתנור וסלט קולסלאו.