זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 4 נתחי חזה עוף גדולים, חתוכים לקוביות
- 2 כפית כוסברה טחונה
- 2 כפיות כמון
- 1 כפית קינמון
- 1 כפית פפריקה
- צ'ילי גרוס לפי הטעם
- 2 כפיות מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 3 כפות שמן זית
- מיץ של חצי לימון
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל המרכיבים מלבד העוף. מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים שוב לציפוי מלא. משרים במשך 10 דקות לפחות בטמפרטורת החדר או מכסים ושומרים במקרר עד 24 שעות.
2. מלהיטים מחבת על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את נתחי העוף והמרינדה ומבשלים עד שהם מבושלים ומקבלים גוון זהוב-שחום יפה.